Pak toch de fiets!

handige ophangsysteem van Stasdock

Het is weekend, het zonnetje schijnt en je fietsbanden zijn weer goed opgepompt. Dat betekent dat je weer lekker een eindje kan gaan fietsen! Niets is zo heerlijk dan onbezorgd de fiets opstappen, een mooie route te kiezen en maar kijken waar je uitkomt. Als je nog niet weet welke routes dan echte aanraders zijn, dan moet je vooral deze blog lezen. Hier vind je namelijk een paar parels van fietsroutes die elke fietsliefhebber zeker een keer gefietst moet hebben!

Voor de Brabanders onder ons

Brabant heeft naast gezelligheid, heerlijke worstenbroodjes en lange nachten ook nog heel wat anders moois te bieden: prachtige natuur! Brabant kent tal van bossen waar mooie fietspaden zijn aangelegd. Neem bijvoorbeeld de vennen in Oisterwijk. Een lange route dwars door de natuur van Brabant! Brabant zou Brabant natuurlijk niet zijn als er niet een overvloed aan eetcafé’s naast de route te vinden zouden zijn. Zo hoef je niet om te komen van de honger of de dorst! Je kunt er zelfs voor kiezen een heerlijk speciaalbiertje bij La Trappe te gaan drinken.

Hier aan de kust, de Zeeuwse kust

Zeeland, de provincie van zon, zee, strand, zeeuwse mosselen en mooie fietsroutes! Je hebt hier heel wat keus als je een fietstochtje langs de kust wilt maken. Een populaire route die zeker uitgelicht dient te worden is de Panoramaroute. Dit is een route van om en nabij 40 kilometer over de duinen met een prachtig uitzicht over zee, waar je uiteindelijk uitkomt in het mooie Knokke. Een plaats dat bekend staat om zijn dure villa’s. Ook leuk om hier op huizenjacht te gaan en een culinair hapje te eten!

Je fiets gemakkelijk opbergen dankzij Stasdock

Na zo’n lange dag wil je natuurlijk niet meer moeilijk doen met het opbergen van je fiets. Je hele garage op stelten zetten omdat je je fiets ergens kwijt moet, daar heeft natuurlijk niemand zin in. Het handige ophangsysteem van Stasdock is hier een goed alternatief voor! Ruimtegebrek is verleden tijd, omdat je je fiets makkelijk en snel ophangt aan de muur. Daarnaast is het ook een handige plek om je sleutels en andere fiets benodigdheden op te bergen!