Die laatste paar kilo’s afvallen voor de zomer!

Be-Slank

Elk jaar is het hetzelfde drama. Door ons welvaartsleventje krijgen we het voor elkaar om er elk jaar weer een aantal kilo’s aan te eten. We hebben de ene festiviteit na de andere en het gaat allemaal gepaard met veel en lekker eten. Laten we daarbij de nodige alcoholische versnaperingen niet vergeten. Al met al een recept voor gewichtstoename.

Als het lente is beginnen we ons weer zorgen te maken. Al die kilo’s moeten er natuurlijk wel weer af als we kortere lichtere kleding beginnen te dragen. Het is een gemene vicieuze cirkel. Te snel en streng afvallen zorgt ervoor dat al dat gewicht er net zo hard weer aankomt. Vaak komt er nog meer bij dan er af was gegaan.

Probeer dus niet in die laatste paar weken nog tien kilo eraf te krijgen. Neem er ruim de tijd voor en doe het rustig aan. Al het gewicht wat er langzaam afgaat heeft een grotere kans om er ook permanent af te blijven.

Een goede manier om op een langzame manier af te vallen is met gebruik van maaltijdshakes zoals die van Be-Slank. Deze gebruik je ter vervanging van een of twee maaltijden per dag. De eiwitshakes zorgen ervoor dat je niet de hele dag met een rammelende maag rondloopt en toch afvalt.  Eiwitten stillen namelijk het hongergevoel en kosten meer energie om verbrand te worden door je lichaam dan koolhydraten. Wat wil je nog meer? De shakes hebben daarnaast vitamines en mineralen die je lichaam nodig heeft. Dit is belangrijk, want bij het afvallen moet je er juist voor zorgen dat je lichaam in een gezonde staat blijft anders kun je het niet volhouden en raakt je immuunsysteem van slag met alle gevolgen van dien. Dus, afvallen is prima, maar niet te snel en met verantwoorde voeding, anders wordt het een gebed zonder eind.

Om gemotiveerd te blijven raden we aan om eens de be-slank blog te lezen. Naast nuttige en praktische informatie omtrent afvallen worden hier ook ervaringen gedeeld van maaltijdshake dieetgangers. Het zien en lezen over personen die reeds succes op zo een wijze behaald hebben kan enorm motiverend werken. Ook kun je tips lezen van dieetgangers wat werkte wel voor hen en wat werkte minder. Een eiwitdieet is voor iedereen in dat opzicht wel anders. Ten slotte, zijn er tegenwoordig ook dieet coaches die over het internet adviseren, en dit kan ook uitermate nuttig zijn om een duwtje in de juiste richting te ontvangen.