Verleid jij ook vrouwen met je ondergoed?

herenondergoed

Je wordt er mee geconfronteerd in meerdere reclames, herenondergoed. Het is altijd al een dingetje geweest. Zo is de slip ingeruild tot de boxer, waar inmiddels ook al honderden soorten van op de markt zijn. Je kunt gaan voor goedkope boxers maar aangezien deze na een aantal maanden al helemaal verwassen zijn, kun je snel weer opzoek gaan naar andere boxers.

 

 

Ga voor kwaliteit

Het is bewezen dat als je kwaliteit herenondergoed aanschaft, je de komende jaren er geen omkijken meer aan hebt. Het hele eikelpunt zit hem in de elastiek band. Wanneer je de boxers wast, gaat het elastiek snel rimpelen. Geloof je, dat zit voor geen meter meer. De rek is eruit, je krijgt nare striemen in je zij en het ergste is nog, je boxer zakt af. Dan ben je continu je onderbroek omhoog aan het hijsen, daar heeft toch niemand zin in?

 

 

Kosten kwaliteit boxers

De aanschafprijs voor een boxer van kwaliteit ligt uiteraard hoger dan de zeeman onderbroeken. Wanneer je gaat voor kwaliteit herenondergoed zal je het verschil na een aantal jaar merken. Stel, de boxers zijn 2 euro per stuk bij de zeeman maar je doet er maar 2 maanden mee. Gemiddeld 7 boxers in de kast nodig, dat is 14 euro per 2 maanden. 2 maanden keer 14 euro is 28 euro. Wanneer je kwaliteit boxers aanschaft van zo’n 10 euro per stuk, keer 7 is 70 euro. Echter doe je minimaal 1 jaar met de boxers. Dus, je bent uiteindelijk toch echt goedkoper uit met kwaliteit boxers.

 

 

Mode telt ook mee

Laten we eerlijk blijven, wanneer je een ouderwetse onderbroek om je kont draagt, durf je toch ook geen vrouw te verleiden in de kroeg? Of vrouwen die je uiteindelijk afwijzen vanwege je onderbroek. Je gelooft het niet, het gebeurt echter wel. Wanneer mannen onverzorgd ogen met hun ouderwetse onderbroeken is het gelijk een minpunt. Tegenwoordig zijn boxers met gekke printjes en kleuren helemaal in. Sterker nog, iedere man loopt er onderhand mee. Zo kun je gaan voor het sportthema of dierenthema. Ook abstract is een optie. Als ze maar gewoon felle kleuren bevatten en gekke plaatjes waar je 3 keer naar moet kijken voordat je kan zien wat voor een afbeelding het is. Overigens is het bewezen dat vrouwen erg vrolijk worden van felle kleuren. Wie weet zijn ze dan nog spannender en vrolijker onder de dekens, wanneer jouw te gekke boxer allang op de grond ligt. Als je snapt wat ik bedoel 😉