De Valentino tas is ideaal voor een dagwandeling

valentino tas

Op pad, met je tas als eyecatcher

Je kent het wel, je gaat op pad en wilt wat persoonlijke spullen meenemen. In de stad neem je graag een mooie en opvallende tas mee, een item waarmee je gezien kunt worden. Een tas is een heel persoonlijke keuze omdat dit accessoire veel over jezelf zegt. Een canvas rugzak geeft een heel andere uitstraling dan een kalfsleren crossbodytas. Voor gebruik in de stad vind ik een tas uit de collectie van Valentino tassen altijd een goede keuze. Het merk kent een uitgebreide collectie tassen, van clutch tot handtas en van shopper tot handtas of crossbodytas.

Valentino tassen

Zelf kies ik voor dit merk omdat het een uitgebreide collectie heeft waaruit ik altijd, elk seizoen, een goede keuze kan maken. Bovendien hebben Valentino tassen een opvallend design, goede kleuren en hebben ze mooie details. Inmiddels ben ik de gelukkige bezitter van meerdere Valentino tassen en ik moet eerlijk zeggen dat ik hierin nog nooit een miskoop heb gedaan. De tassen benadrukken mijn outfit en maken mijn styling af. Luxe, elegantie en vrouwelijkheid zijn kenmerken van Valentino tassen waarbij ik me goed voel. Waar ik ook naar toe ga, casual of chique, er is altijd een mooie passende tas.

Desginer merk

Het merk Valentino bestaat al sinds 1960 en is al die tijd up-to-date gebleven, sterker nog het modehuis heeft zich ontwikkeld tot een top modehuis dat zich altijd blijft vernieuwen en de laatste trends laat zien. In hun tassencollecties vind je veel iconische tassen, die ook jaren later nog steeds tot de verbeelding spreken. Valentino tassen zijn eigenlijk een soort kunstvorm, tassen om echt van te genieten. Een Valentino tas gebruikt mooie prints, gekleurde stiksels, studs, patches en kettingen om onderscheidende en unieke tassen te maken. De designs zijn behalve mooi, modieus en aansprekend ook tijdloos waardoor een tas lang meegaat. Overigens zijn er van Valentino naast tassen ook kleding, schoenen, accessoires te verkrijgen.

Praktisch en mooi

Een mooie tas is een van mijn “must have” accessoires; duurzaam, praktisch en stijlvol. Valentino tassen hebben allerlei speciale details. Hierdoor krijgt mijn totale look net dat beetje extra. De prijs-kwaliteit van dit merk is uitstekend. Valentino tassen zijn gemaakt om te gebruiken, maar zeker ook om ze te laten zien. Met een Valentino tas kan je als het ware zo de catwalk op! Voor mij is er geen beter tassenmerk dan Valentino om een tas uit te kiezen om te wandelen in het stadspark, te shoppen of om mee te nemen tijdens een avondje uit!