Shirtsofcotton T-shirt, de basis in ieder zijn herengarderobe!

t-shirt

Elke man wil goed voor de dag komen en een verzorgde indruk achterlaten. Het Shirtsofcotton T-shirt is HET kledingstuk bij uitstek wat niet mag ontbreken in de basis kledingcollectie van een man. Keuze uit verschillende modellen en kleuren, te combineren met de juiste kledingstijl voor iedere gelegenheid.

Kwaliteit begint bij de basis

Om een kledingstijl compleet te maken, begint u bij de basis. En dan bent u bij ons aan het juiste adres! Het Shirtsofcotton T-shirt is verkrijgbaar in verschillende modellen. Gaat u voor de basic wat diepere v-hals of de klassieke wat hoger gesloten ronde hals? Ook kunt u de keuze maken in seizoenscollectie. Lange mouw (longsleeve) voor de wat koudere dagen, korte mouw (short sleeve)  voor als het zonnetje schijnt. Welke shirt u kiest, is vaak ook afhankelijk van de outfit en natuurlijk eigen smaak. Bij een zakelijke afspraak, heeft u misschien de voorkeur voor onderkleding wat minder opvalt, dan wanneer u op stap gaat. Ook de kleur is hier van belang. De shirts zijn wat langer gemaakt aan de onderzijde, wat zorgt voor een beter aansluitend gevoel.

Vind u het lastig om een keuze te maken? Neem contact met ons op en wij adviseren u graag!

Waarom een Shirtsofcotton T-shirt van de katoenvezel?

De katoenvezel is een belangrijke grondstof voor een kledingstuk. Het is een plantaardige vezel die de katoenplant produceert. De vezel is samengesteld uit verschillende laagjes cellulose die om elkaar heen zijn gedraaid. Doordat maar 10% van het gewicht bij de verwerking verloren gaat, is deze vezel duurzaam. In het Shirtsofcotton T-shirt zit 100% Premium Cotton verwerkt. Dit materiaal bevat unieke eigenschappen wat een heerlijk zacht draagcomfort geeft. Ook is de stof vocht doorlatend waardoor je weinig last heb van transpiratievocht en nare zweetluchtjes.

Een kind kan de was doen!

Het wassen van dit Shirtsofcotton T-shirt is een makkie. De stof is voorgewassen en krimpt daardoor niet meer in de wasmachine. Daardoor kunt u meteen op verschillende temperaturen wassen en hoeft u de kledingstukken niet apart op te sparen voor de volgende wasbeurt. U kunt een wasmiddel gebruiken in vloeibaar of poedervorm, afgestemd op het kleur shirt wat u aanschaft. Was uw kleding wel altijd binnenstebuiten voor het behoud van de kwaliteit!