Proteïne Shakes – Hoe je de Smaak Kunt Verbeteren

Proteïne Shakes

Proteïne is eigenlijk de bouwsteen voor onze spieren. Het stelt ons lichaam in staat om zichzelf te repareren en te vernieuwen. Dit maakt het een essentieel ingrediënt voor iedereen die spiermassa wil opbouwen. Proteïne kan ook verzadigend werken. Iemand die daarom zijn proteïne consumptie verhoogt zak minder voedsel consumeren en vet afbouwen. Proteïne shakes zijn één aanpak om magere proteïne consumptie te verbeteren, spiermassa op te bouwen en om gewicht te verliezen. Aan de andere kant smaken ze meestal niet zo goed. Je kunt echter de smaak van proteïne shakes verbeteren.

Als je op zoek bent naar de beste tips om je proteïne Whey shakes lekkerder te maken, dan is dit artikel precies goed voor je. Volg elke stap zorgvuldig op en geniet van je lekkere proteïne shake!

Dingen die je nodig hebt:

Suikervrije, vetvrije pudding mix
Bevroren fruit
Melk of vruchtensap
Pindakaas
Extracten of kruiden

Stap 1

Meng 1 eetlepel van de vetvrije, suikervrije pudding mix in je proteïne shake. Probeer verschillende pudding en shake smaken mengsels uit.

Stap 2

Gebruik bevroren fruit als een vervanging voor ijsblokjes wanneer je de shake mengt. Koop zakken bevroren fruit in de supermarkt of maak het zelf door fruit zoals bessen, kersen en druiven schoon te maken en in te vriezen.

Stap 3

Vervang het water wat je voor je shake gebruikt met melk met een lage of geen vetgehalte, of bevroren/vers vruchtensap.

Stap 4

Meng een eetlepel pure pindakaas in je shake. Dit zal niet alleen de smaak van je shake verbeteren, maar het zal ook veel meer proteïne aan je shake toevoegen. Dit past het beste bij shakes met de smaken vanille of chocola.

Stap 5

Voeg kruiden en extracten toe aan je shake, zoals vanille protein, amandel of pepermunt extracten, of kruiden zoals nootmuskaat en kaneel.

Extra Tips:

Door ijsblokjes of heel koud water te gebruiken voor je shake kun je de shake beter maken. Gebruik alleen 100% natuurlijke ingrediënten waar mogelijk om een shake te maken of om bij een shake te voegen.

Hier hebben we slechts een paar voorbeelden genoemd van de makkelijkste manieren om je shake verrukkelijk te maken. Je zult zelf achter verschillende technieken komen om je eigen recepten te maken terwijl je je eigen shakes maakt. Voor meer informatie en tips over hoe je je eigen proteïne shakes kunt maken, of hoe je ze lekkerder kunt maken, kun je vele betrouwbare sites op het internet bezoeken.